Piusi 3000 SUPREME pumpa za gorivo 12V ili 24V

Pozovite nas

Proizvođač: Piusi

Piusi 3000 SUPREME pumpa za gorivo 12V ili 24V

Proizvođač: Piusi Kontaktirajte nas

Piusi 3000 SUPREME je inovativan uređaj koji nudi potpunu kontrolu i upravljanje pumpom iz aplikacije pametnog telefona, čime pomaže korisnicima da brzo i bezbedno pune dizel gorivo u svoja vozila iz transportnih rezervoara.

Novi model pumpe je dizajniran za točenje goriva i merenje zapremine koja se istače iz mobilnih i transportnih ADR rezervoara.

PIUSI 3000 SUPREME je kompaktna, samousisna, krilna pumpa za naftu sa protokom od 50 lit/min. Napajanje pumpe za sipanje goriva je na 12V ili 24V, sa tačnošću merača protoka ±0,5%.

Za složenije sisteme, SUPREME se može integrisati sa B.SMART sistemom upravljanja, što omogućava povezivanje i upravljanje više pumpi zajedno, za integrisanu kontrolu svih sistema vaše kompanije.
Upravljanje pumpom za gorivo vrši se pomoću mobilne aplikacije. Veza između korisnika i pumpe za gorivo je preko bluetooth-telefona. Preko aplikacije korisnik pali/gasi pumpu, kontroliše količinu istakanja dizela a može smanjiti brzinu istakanja u slučaju točenja manje količine goriva, i ima uvid u pregled svih istakanja dizel goriva.

 

Piusi Supreme 1

 

 

Tehničke karakteristike

NazivKoličinaMerna jedinica
Napajanje pumpe12 ili 24VV
Protok pumpe50l/min
Stepen zaštiteIP55
Tačnost pulsnog merača protoka+/- 5%%