Pumpa za pretakanje goriva pomoću mobilnog telefona Bluetooth tehnologija

Kontaktirajte nas

Proizvođač: Piusi

Pumpa za pretakanje goriva pomoću mobilnog telefona Bluetooth tehnologija

Proizvođač: Piusi Kontaktirajte nas

NOVO!!! PUMPA ZA GORIVO- BLUETOOTH -MOBILNI telefon.

Jednostavan i inovativan sistem za istakanje goriva korišćenjem mobilnog telefona.
Vozač preko aplikacije mobilnim telefonom sa uključenim bluetooth-om povezuje se i pristupa pumpi koja mu dozvoljava istakanje goriva. U aplikaciji vozač bira vozilo (registarsku tablicu) a može da ukuca i km sate, zatim istače zadatu količinu goriva ili koju želi da istoči.
PIUSI B.SMART aplikacija za točenje goriva je dostupna za besplatno preuzimanje sa playstore ili applestore.
Aplikacija omogućava istakanje goriva i kad mobilni telefon nema internet tj. omogućen prenos podataka.
Kada budete imali pristup wi-fi ili dostupan prenos podataka oni će biti sinhronizovani sa Cloudom -oblakom na kome se čuvaju podaci o istočenom gorivu.
Program PIUSI B.SMART nalazi na Cloudu i ne zahteva instalaciju na lokalnom računaru, a dozvoljava samo menadžeru da proverava i nadgleda transakcije istakanje goriva sa bilo kog mesta pomoću mobilnog, tableta ili računara. Menadžer ima kontrolu o svakom istakanju goriva a podatke može filtrirati (po datumu, vozilu, vozaču…) a zatim snimati i štampati. Jedna od glavnih karakteristika PIUSI B.SMART je posmatranje svih istakanja dizel goriva u realnom vremenu sa bilo kog mesta.

Indetifikacija vozila pomoću QR CODE, omogućava da se vozilo odmah identifikuje sa 100% sigurnošću: štedi vreme tokom dopunjavanja goriva i smanjuje rizik od ljudske greške. (dodatak na osnovni paket). Oznaka QR CODA uglavnom se postavlja na rezervoar vozila ili blizu otvora za sipanje. Pumpna stanica za dizel gorivo i Adblue namenjena za nekomercijalnu upotrebu.

Video prezentaciju PIUSI B. SMART:

Tehničke karakteristike

NazivKoličinaMerna jedinica
Kapacitet pumpe56 / 70 / 90l/min
Napajanje220 / 12 /24V
Preciznost0.5%

Materijal: Aluminijum,Čelik,Plastika