Samouslužna Pumpna Stanica MC 2.0 za Točenje Dizel Goriva i Nafte

Kontaktirajte nas

Proizvođač: Piusi

Samouslužna Pumpna Stanica MC 2.0 za Točenje Dizel Goriva i Nafte

Proizvođač: Piusi Kontaktirajte nas

Benzinska stanica za točenje dizel goriva i nafte.

Benzinska samouslužna pumpa za točenje nafte namenjena je za nekomercijalnu upotrebu. Oprema sadrži elektronski interfejs, elektro pumpu AC, crevo za isporuku goriva sa automatskim pištoljem za gorivo, i filter za odvajanje vode odnosno vlage iz goriva.

Uređaj za indikaciju nivoa goriva OCIO 2.0 koristi se za konstantan nadzor nad dizel gorivom u rezervoaru, a na vaš zahtev može biti sastavni deo ove moderne benzinske stanice. Podešavanje sistema i sam rad nikada nisu billi lakši, uređaj jednostavno povežite na vašu LAN ili Wi-Fi mrežu i kliknite na “Detect System” na računaru.

Dostupna u širokom spektru verzija, razvijenih da zadovolje sve potrebe klijenta, od malih pa sve do najvećih sistema i instalacija. Prateći program je optimizovan da bude savršen za sve one koji traže visoke performanse i maksimalnu praktičnost sistema.

Karakteriše je čvrsta metalna konstrukcija, vrata sa prednje strane za lakše održavanje, krilna elektro pumpa visokih performansi, automatski pištolj za gorivo sa obrtnom spojkom, ugrađen filter za apsorpciju vlage, digitalni merač brzine protoka goriva, LAN adapter.

Tehničke karakteristike

NazivKoličinaMerna jedinica
Vrste tečnostiBiodizel, Dizel
Protok90l/min
Preciznost±0,5%
Težina75kg
Nivo buke75dB
ZaštitaIP55

Materijal: Čelik