Izaberi pametno i uđi u NOVU ERU sipanja i upravljanja gorivom!
Izaberi pametno i uđi u NOVU ERU sipanja i upravljanja gorivom!

Izaberi pametno i uđi u NOVU ERU sipanja i upravljanja gorivom!

Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas

Intuitivan i jednostavan sistem upravljanja gorivom – sastavljen od hardvera i softvera APP (aplikacija) za vozače-korisnike i veb APP na Cloud-u za menadžere voznog parka, vođen Bluetooth tehnologijom
– za lako nadgledanje i upravljanje.
U današnje vreme, telefoni su postali deo svakodnevnog života i svako ima jedan u svom džepu. Koristimo ih za sve, uključujući i posao, pa zašto ih ne bismo koristili za kontrolu istakanja goriva?

Sa B.SMART sistemom nemate potrebu za magnetnim ključevima, menadžer ključem, kablovima, Wi-Fi/LAN/4G konverterima – jer već imate modem u mobilnom telefonu!
Jednostavno, skidanjem B.SMART aplikacije sa GooglePlay-a ili AppStore-a možete povezati mobilni telefon sa pumpom preko Bluetooth-a,
i koristiti je kao identifikaciju i kao transmiter podataka istakanja na Cloud, i to uz veoma malu potrošnju podataka (svega 25 kb za jedno istakanje goriva).

Nema više softverskih instalacija: B.SMART radi sa Web aplikacijom PIUSI B.SMART, koju može koristiti bilo koji pametni telefon, tablet ili računar povezan na internet, gde god da se nalazite.
Aplikacija se već nalazi u GooglePlay prodavnici, ali vam je potrebna Piusi licenca za aktivaciju i konfiguraciju sa pumpnom stanicom kako biste je koristili.

Korisnicima treba samo pametan telefon sa Bluetooth-om: kada se otvori aplikacija, telefon se automatski povezuje na pumpnu stanicu i možete točiti gorivo:
1. Izaberi pumpnu stanicu (ako ih ima više)
2. Izaberi vozilo ili unesi registarski broj
3. Unesi pređene kilometre
4. Unesite prethodno podešenu opciju ili istočite određenu količinu dizela po svojoj potrebi
5. Pratite istakanje na pumpi ili u aplikaciji
6. Kada je istakanje završeno, na ekranu je prikazana potvrda o točenju goriva (u *isto vreme i u aplikaciji menadžera voznog parka)
*u realnom vremenu podaci se prikazuju samo kada je dostupna mobilna ili WiFi mreža, u suprotnom, podaci će biti sinhronizovani čim bude dostupna internet mreža.

Važno: većina sistema za upravljanje potrošnjom goriva sa sličnom funkcijom zahteva redovnu nadoknadu za usluge.. u ovom slučaju je to jednokratna kupovina!
Osnovni Cloud servis podržavamo bez dodatnih troškova.

Privatnost i bezbednost podataka na profesionalnim serverima (koji koriste Internacionalne banke), a podaci su u svakom trenutku dostupni za preuzimanje.
PIUSI B.SMART je izričito razvijen da podrži i pojednostavi sve operacije pretakanja goriva, kako za vozače, tako i za menadžere pumpe.
Osnovne prednosti koje ga ističu:
Zahteva samo pametan telefon da bi radio, magnetni ključevi vozača nisu obavezni, nema instalacije softvera već se sve potrebno za rad nalazi na Cloud-u.
Vrlo jednostavna instalacija aplikacije, pogodna za iOS i Android uređaje, dostupna na APPLESTORE i PLAYSTORE
Nema ograničenja u razdaljini između pumpe i kancelarije/radnog mesta menadžera podataka
Aplikacija se povezuje sa pumpom putem Bluetooth-a i radi čak i kada nije dostupna mobilna mreža
Prikaz aktivnosti na pumpi u realnom vremenu.
Nema ograničenja u broju vozača, vozila, pa ni pumpnih stanica!
B.SMART omogućava podešavanje svih parametara korisnih za benzinsku stanicu: lokacija, ime pumpnih stanica, vozača, kategorija i vozila.
Mogu se pratiti sva pretakanja i izdavanje goriva pojedinačnim vozilima. Korisnički interfejs pomaže da se prikupe i filtriraju informacije kako bi dobili stvarnu sliku na prvi pogled.
Pratite točenje goriva, preuzmite pripadajuće račune za istakanje i prebacite podatke u .pdf ili .xlsx format.

 

Dostupno za pumpe CUBE 70MC, MC BOX i SELF SERVICE (za dizel i AdBlue).

Video prezentaciju B.SMART možete videti ovde.

Kontaktirajte nas
agropartner logo