Merač nivoa goriva u rezervoaru ili cisterni

Pozovite nas

Proizvođač: Piusi

Merač nivoa goriva u rezervoaru ili cisterni

Proizvođač: Piusi Kontaktirajte nas

Ocio merač nivoa se koristi za praćenje nekoliko vrsta tečnosti: dizela, biodizela, ulja, AdBlue, vode, vetrobranske tečnosti…
Ovaj sistem je osmišljen za praćenje i dojaviljivanje nivoa fluida u podzemnim ili nadzemnim rezervoarima. Prikaz merenja nivoa tečnosti može biti prikazan procentualno, litrama ili u milimetrima kako bi ste znali stanje u rezervoaru.
Sistem se sastoji od: – Sonde za kontrolu statičkog pritiska. Cev na čijem kraju se nalazi sonda uronjena je u tečnost. – Kontrolne jedinice za prikaz nivoa i upravljanje sistemom. Jedinica je snabdevena savremenim programom koji omogućuje povezivanje sa alarmom ili uredjajem za zaključavanje.
Da bi se udovoljilo zahtevima za udaljenom kontrolom nivoa tečnosti u cisternama, merač je direktno povezan sa centralnim računarom. Ova model OCIO DESK-a omogućava vezu sa 12 OCIO merača nivoa kao i slanje podataka kablovskim putem do centralnog računara koji može da se nalazi na udaljenosti i do 1000 metara. Model OCIO GSM omogućava kontrolu stanja u rezervoarima sa bilo koje pozicije na planeti, prikazujući trenutno stanje na displeju mobilnog telefona ili na vašoj e-mail adresi. Transmiter sa GSM modemom je prilkjučen na indikator nivoa i prenosi podatke stanja rezervoara. Ocio GSM sistem obezbeđuje: očitavanje trenutnog stanja, dva alarma (min i max) sa slanjem poruke na jedan ili više mobilnih telefona ili slanje poruke na e-mail adresu i redovno očitavanje u zadatim vremenskim intervalima Visina merenja nivoa tečnosti u tanku je maximalnih 4 metra.
Prisustvo osobe tokom očitavanja nije potrebno dovoljno je samo podesiti vreme očitavanja u samom sistemu jer fluid stvaranjem pritiska na sondu uz pomoć mikrokompresora i elektronske opreme proračunava i šalje podatke. Softver Vam omogućava dijagramski predstavljeno stanja nivoa tečnosti u rezervoaru za određeni period. Ukoliko uređaj utvrdi minimalno stanje medijuma u rezervoaru automatski isključuje ele. energiju kako bi zaštitio opremu za istakanje tečnosti.

Tehničke karakteristike

NazivKoličinaMerna jedinica
Preciznost merača nivoa± 1%
Sonda10m
Napajanje merača nivoa230V