Pištolj sa meračem za istakanje ulja i antifriza

Pozovite nas

Proizvođač: Piusi

Pištolj sa meračem za istakanje ulja i antifriza

Proizvođač: Piusi Kontaktirajte nas

Višenamenski pištolj sa protokomerom koristi se za kontrolisano istakanje ulja, antifriza, tečnosti za pranje stakala i sličnih fluida.

Telo merača protoka izrađeno je od aluminijuma obloženo specijalnom plastikom i gumom radi zaštite od slučajnih udaraca. Pogodni su za pretakanje tečnosti niskog i srednje visokog viskoziteta i rade sa preciznošću od ± 0.3% do ± 0.5% zavisno od modela.

Na LCD ekranu merača prikazana je trenutna istočena i ukupna količina tečnosti. Količine mogu biti iskazane u litrama, galonima, pintama ili kvartalima. LCD ekran za napajanje koristi dve baterije od 1,5V sa prikazom istrošenosti baterije na ekranu.

Automatski pištolj za ulje je opremljen i okretnom glavom kako bi se izbeglo uvrtanje creva.

Izlazni nastavak na pištolju za točenje ulja može biti savitljivo crevo ili kruta cev. Svaki pištolj je opremljen sa grubim filterom za izdvajanje slučajnih nečistoća i zatvaračem mlaznice integrisanim na vrh pištolja protiv kapanja tečnosti.

Poseban model je pištolj sa zadavanjem količine istočenog ulja. Ovaj pištolj ima mogućnost zadavanja količine sipanog uja od 0,1litre do 99,9litara. Osim zamene baterija pištolji ne zahtevaju posebno održavanje.

Tehničke karakteristike

NazivKoličinaMerna jedinica
Protok1-70l/min
Preciznost0.3-0.5%
Priključci ulaz/izlaz1/2" - 3/4"inch
Max. radni pritisak70bar

Materijal: Aluminijum,Plastika