Automatski pištolj za gorivo i benzin

Kontaktirajte nas

Proizvođač: Piusi

Automatski pištolj za gorivo i benzin

Proizvođač: Piusi Kontaktirajte nas

Automatski pištolj za gorivo i benzin najčešće se koriste u javnim ili privatnim kompanijama i na benzinskim pumpama.

“Piusi” automatski pištolji za gorivo namenjeni su za istakanje dizela, biodizela i benzina.

Svi modeli pištolja za točenje nafte u rezervoar potrošača opremljeni su mehanizmom protiv prepunjavanja i prosipanja tečnosti. Kada je rezervoar pun tada gorivo dodirne vrh mlaznice i pri tom se automatski pištolj isključi. Automatski pištolji za gorivo su jednostavni i laki za rukovanje. Rukohvat pištolja ima mogućnost podešavanja protoka goriva u nekoliko pozicija. Automatski pištolji za gorivo obloženi su zaštitnom gumenom oblogom koja pruža posebnu udobnost u ruci.

Svi modeli pištolja su opremljeni obrtnom glavom protiv uvrtanja creva kako bi se produžio radni vek gumenog creva za gorivo. Takođe možemo da Vam ponudimo i automatski pištolj za istakanje benzina i kerozina koji je u Ex izvedbi sa ATEX serifikatom. U ponudi se nalaze i automatski pištolji za gorivo od proizvođača “Elaflex” različiti modeli ZVA slimline pištolja ( ZVA 25,  ZVA 32, i veliki pištolji koji se nalaze na cisternama za gorivo). Ovi pištolji se nalaze na aparatima za točenje goriva različitih proizvođača: Dresser Wayne, Scheidz Bachman, Tokhein, Majevica…

Povezivanje automatskih pištolja za gorivo se vrši priključkom od 1″ ili 1 1/2″ col/inch BSP u zavisnosti od modela. Uglavnom uz kupovinu pumpnih aparata na 12/24/220V u paketu ide i automatski pištolj za gorivo.

Tehničke karakteristike

NazivKoličinaMerna jedinica
Protok automatskog pištolja5 - 280l/min
Priključak1" - 1 1/2"inch
Težina1,2 - 3,3kg