Rezervoar IBC 1000 litara

Pozovite nas

Proizvođač: Agropartner

Rezervoar IBC 1000 litara

Proizvođač: Agropartner Kontaktirajte nas

IBC rezervoari namenjeni su za skladištenje i čuvanje raznih tečnosti.
To su fluidi: voda, nafta, ulje, biodizel, AdBlue, alkoholno i bezalkoholno piće, aditiva, kiselina, lužina, tečnog đubriva, tečnog šećera, glukoze, saharoze, biljnih ekstrakata, mleka… Rezervoari su opremljeni zaštitnim kavezom od pocinkovanog čelika, u donjem delu sa otvorom za ispuštanje tečnosti i odozgo sa poklopcem za ulivanje fluida u skladišni rezervoar.
Radi lakšeg transporta i premeštanja IBC cisterne postavljene su na paletu a mogu se skladištiti jedna na drugu pomoću viljuškara.
Rezervoar je dizajniran od polietilena PP koji je visoko otporan na atmosferske uticaje, udarce i UV zračenja pa će samim tim i vaša tečnost biti sigurnija od eventualnih neprilika i nezgoda. Rezervoari su jednom korišćeni u njima je bio voćni sirup, prodaju se potpuno čisti i oprani.

Za istakanje fluida iz IBC kontejnera dodatno možete poručiti i pumpu za željeni fluid sa odgovarajućim protokom koja se veoma lako, brzo i jednostavno povezuje na rezervoar.Rezervoari su polovni (jednom korišćeni) potpuno čisti, i nemaju sertifikat.

U ponudi se nalaze i različite spojke, redukcije, priključci  za rezervoare.

 

Tehničke karakteristike

NazivKoličinaMerna jedinica
Dimenzije rezervoara1200x1000xh1180mm
Zapremina IBC rezervoara1000l
Gornji prečnik otvora150mm
Donji prečnik otvora50mm
Težina cisterne -prazna57kg