Rezervoar IBC 1000 litara

Kontaktirajte nas

Proizvođač: Agropartner

Rezervoar IBC 1000 litara

Proizvođač: Agropartner Kontaktirajte nas

IBC rezervoari namenjeni su za skladištenje i čuvanje raznih tečnosti.
To su fluidi: voda, nafta, ulje, biodizel, AdBlue, alkoholno i bezalkoholno piće, aditiva, kiselina, lužina, tečnog đubriva, tečnog šećera, glukoze, saharoze, biljnih ekstrakata, mleka… Rezervoari su opremljeni zaštitnim kavezom od pocinkovanog čelika, u donjem delu sa otvorom za ispuštanje tečnosti i odozgo sa poklopcem za ulivanje fluida u skladišni rezervoar.
Radi lakšeg transporta i premeštanja IBC cisterne postavljene su na paletu a mogu se skladištiti jedna na drugu pomoću viljuškara.
Rezervoar je dizajniran od polietilena PP koji je visoko otporan na atmosferske uticaje, udarce i UV zračenja pa će samim tim i vaša tečnost biti sigurnija od eventualnih neprilika i nezgoda. Rezervoari su jednom korišćeni u njima je bio voćni sirup, prodaju se potpuno čisti i oprani.

Za istakanje fluida iz IBC kontejnera dodatno možete poručiti i pumpu za željeni fluid sa odgovarajućim protokom koja se veoma lako, brzo i jednostavno povezuje na rezervoar. Rezervoari su polovni (jednom korišćeni) potpuno čisti, i nemaju sertifikat.

U ponudi se nalaze i različite spojke (spojka IBC S60x6 D25mm, spojka sa ventilom, spojka sa slavinom) redukcije, priključci  za rezervoare.

 

Tehničke karakteristike

NazivKoličinaMerna jedinica
Dimenzije rezervoara1200x1000xh1180mm
Zapremina IBC rezervoara1000l
Gornji prečnik otvora150mm
Donji prečnik otvora50mm
Težina cisterne -prazna57kg

Materijal: Plastika