Pulsni merač protoka tečnosti

Pozovite nas

Proizvođač: Piusi

Pulsni merač protoka tečnosti

Proizvođač: Piusi Kontaktirajte nas

Pulsni merač protoka koristi se za merenje protoka slabo viskoznih tečnosti i vode.
Digitalni pulsni merač protoka može se koristiti za merenje protoka benzina, merenje protoka dizel goriva kao i slabo viskoznih tečnosti kao i za merenje protoka vode. Protok tečnosti mora biti između 5-120 lit/min.

Ovaj merač količine protoka dizela goriva ima preciznost merenja od 1%, može biti montiran na početku, u liniji ili na kraju izlaznog creva za točenje goriva, odnosno pre samog pištolja za dizel gorivo. Ekran može da bude postavljen u više pozicija što olakšava samo čitanje sa displeja. Sve ovo čini ga idealnim instrumentom za merenje protoka naftnog tečnog gasa, a veoma čvrsto i hermetički izolovano kućište omogućavaju vam upotrebu ovog merača protoka u gotovo svim vremenskim uslovima.

Merač brzine protoka može biti proizveden od aluminijuma ili ojačanog poliamida, dok mu je turbina od polipropilena. Ima mogućnost kalibracije odnosno baždarenja, a radi na 3 V sa dve AAA baterije. LCD displej može biti 5. cifreni ili 6. cifreni, sa mogućnošću totalnog reseta i merenjem brzine protoka antifriza, tečnosti za pranje prozora i AdBlu-a.

Tehničke karakteristike

NazivKoličinaMerna jedinica
Protok20 - 120l/min
Preciznost±1%
Maksimalni radni pritisak20bar
Izlazno/Ulazni konektori1"inch
Pritisak otkaza100bar

Materijal: Aluminijum