Potapajuća pumpa 12 i 24V za slatku i morsku vodu

Kontaktirajte nas

Proizvođač: Agropartner

Potapajuća pumpa 12 i 24V za slatku i morsku vodu

Proizvođač: Agropartner Kontaktirajte nas

Specijalno dizajnirana pumpa za pretakanje slatke i slane morske vode sistemom potapanja pumpe u tečnost.
Ovi modeli pumpi nisu predviđeni za pretakanje drugih tečnosti.

Potapajuća pumpa za vodu dostupna u nekoliko različitih modela sa osnovnom razlikom u visini dizanja i u jačini protoka pumpe. Osnovni materijal za kućište ove pumpe je ABS plastika jedan od novijih materijala koji se koristi zbog velike izdržljivosti i otpornosti.

Visina dizanja ove potapajuće pumpe za čistu vodu je zadovoljavajućih 4-5 metra vertikalno. Napajanje pumpe je dostupno u Vama odgovarajućoj verziji DC 12 ili 24V. Prednost ove pumpe je mala dimenzija što omogućava potapanje kroz male otvore, a takođe ima i mogućnost konstantnog rada s tim što se protok umanjuje shodno dužini rada (ne pada ispod 50 % protoka). Prečnik creva koji se nalazi na potisu pumpe je od 1.9-3.8cm.

Po pitanju postavljanja pumpe položaj je nebitan dokle god je potpuno potopljena. Zbog svojih izrazito malih dimenzija potapajuća pumpa je pogodna za veoma male prostore. Sa povoljnom cenom i visokim kvalitetom brzo je postala konkurentna i tražena na svakom tržištu. U ponudi se nalazi i potapajuća pumpa za čamce.

Tehničke karakteristike

NazivKoličinaMerna jedinica
Napajanje pumpe12 / 24V
Protok potapajuće pumpe32-63-95-126-233l/min
Visina dizanja4-5m
Snaga motora30 - 200W
Potrošnja struje2.5-6Ah

Materijal: Plastika