Krilna pumpa za ulje Viskomat

Pozovite nas

Proizvođač: Piusi

Krilna pumpa za ulje Viskomat

Proizvođač: Piusi Kontaktirajte nas

Krilna pumpa za ulje namenjena je za pretakanje viskoznih tečnosti: ulja, dizela, biodizela…
U ponudi se nalaze dva modela krilnih pumpi za pretakanje ulja: Viskomat 70 i Viskomat 90 sa osnovnom razlikom u jačini protoka koji se kreće od 25 do 50 litara u minuti.
Viskomat pumpe za pretakanje ulja i nafte koriste se za pretakanje tečnosti viskoziteta do 500cSt i temperatura do 70°C.
Viskomat krilne pumpe za ulje imaju maximalnim usis od 2 metra vertikalno a uz nepovrtani ventil i do 4m. Radni pritisak koji pumpa za pretakanje ulja stvara je 5/6 bara ili 71/85 psi zavisno od modela. Viskomat pumpa za istakanje ulja ima i integrisan by-pass ventil. Buka koju uljne pumpe stvaraju manji je od 70db koliko iznosi i normalan razgovor između dve osobe.
Viskomat pumpa za pretakanje dizela, biodizela i ulja poseduje stepen zaštite IP 55 koji obezbeđuje aparat od prodiranje prašine i vode iz svakog pravca delovanja. Viskomat pumpe za ulje često se nalaze u agregatu zajedno sa digitalnim meračem protoka, automatskim pištoljem i spojkama za brzu montažu na bure. Pored pogona na elektromotor možete odabrati i pneumatsku pumpu sa digitalnim meračem i pištoljem za fino i precizno doziranje.

Tehničke karakteristike

NazivKoličinaMerna jedinica
Napajanje pumpe za ulje230/400V
Protok pumpe za ulje25 - 50l/min
Pritisak pumpe za ulje5-6bar
Max. viskoznost500cSt