Mehanički merač K33 ATEX

Kontaktirajte nas

Proizvođač: Piusi

Mehanički merač K33 ATEX

Proizvođač: Piusi Kontaktirajte nas

Mehanički merač K33 ATEX PIUSI (Ex) je projektovan za precizno merenje količine ispuštene tečnosti koja ispunjava ATEKS/IECEx zahteve vezane za upotrebu u potencijalno
eksplozivnim atmosverama klasifikovanim kao 1 i 2 zona u skladu sa direktivom 99/92/CE.
Protokomer je pouzdan i jednostavan za instalaciju, može se kalibrisati na licu mesta i jednostavno montirati sa krutim ili fleksibilnim cevima ili se može postaviti direktno na pumpu ili rezervoar.

Trocifreni brojač pokazuje trenutno točenje, i nakon svakog istakanja može se resetovati, dok šestocifreni brojač pokazuje ukupan zbir svih istakanja.

Mehanički merač K33 Ex pogodan je za pretakanje benzina, kerozina, dizela pri protocima 20-120 l/min i radnom pritisku do 3,5 bara.

Mehanički merač K150 ATEKS je izričito projektovan da ispuni zahteve tržišta za merač pogodan za protoke veće od 120 l/min i koji se može koristiti i za tečnosti kao što su dizel i biodizel,
kao i u potencijalno eksplozivnoj atmosferi sa benzinom. Savršen u poljoprivrednom sektoru za punjenje teških vozila i mašina, K150 ATEKS mehanički merač velikog kapaciteta je pogodan za sve one sektore koji moraju da rade na vozilima sa velikim rezervoarima.

Pored poljoprivrednog sektora, K150 ATEX merač protoka je savršen u logističkoj industriji za kamione i u građevinskoj industriji za mašine za zemljane radove. K150 se lako kalibriše i spreman je za upotrebu. Njegov aluminijumski poklopac i čvrsto telo čine ovaj merač pogodnim za široku primenu dok garantuju preciznost i kvalitet. Mehanički displej omogućava brzo očitavanje dozirane količine goriva. Može se instalirati svuda zahvaljujući kompletu prirubnica od 1,5”. Najčešće se postavlja na pumpe za gorivo Ex  DC/AC.

Merač protoka K150 ima sertifikat CE, ATEKS/UL i testiran u PIUSI laboratorijama za preko 4 miliona litara kako bi se garantovala maksimalna pouzdanost.

Tehničke karakteristike

NazivKoličinaMerna jedinica
Model meračaK33Atex/K150Atex
Protok merača20-120/25-150l/min
ulaz/izlaz1"/1"inch