Indikator protoka sa skalom za tečnosti i gasove

Pozovite nas

Proizvođač: Agropartner

Indikator protoka sa skalom za tečnosti i gasove

Proizvođač: Agropartner Kontaktirajte nas

Indikator protoka sa kazaljkom izrađen je od nerđajućeg čelika sa zadatkom merenja visokih protoka različitih tečnosti i gasova.

Prednost ovih tipova merila jeste njihovo korišćenje u ekstremnim uslovima rada tj. visokog pritiska, niskih i visokih temperatura. U ponudi su nekoliko modela karakterističnih malih dimenzija za lako postavljanje na nepristupačna mesta. Ovi detektori protoka veliku primenu nalaze u: hemijskoj, rudarskoj, farmaceutskoj, petrohemiji i gasnoj industriji, laboratoriji, pri tretmanu čistih voda i otpadnih voda…

Svi modeli indikatora protoka sa skalom su izrađeni u EX izvedbi. Koristi se za merenje protoka tečnosti od 0,04 litre u minuti pa sve do 2000 lit/min. Indikatori protoka imaju mogućnost postavljanja alarma na minimalnu i maksimalnu vrednost na koju će se alarm uključiti. Svaki model poseduje stepen zaštite IP67 dok na zahtev možete dobitii IP68.

Posebni modeli su indikatori sa mogućnošću povezivanja sa računarom koristi se mikroprocesorski transmiter sa izlazom 4-20mA, Hart, Profibus PA. kompletan sistem dolazi u tehnologiji dve žice. Osnovni modeli imaju mogućnost radnog pritiska max. 40bara, na poseban zahtev uređaj sa višim pritiskom. Priključci indikatora su navojni ili prirubnički, a napajanje 8 ili 24V.

Široka lepeza ovih indikatora protoka je u ponudi a ako ga nemamo, možemo ga napraviti specijalno za VAS i Vašu firmu.

Tehničke karakteristike

NazivKoličinaMerna jedinica
Protok tečnosti2.5 - 120000l/h
Protok gasova0,08-1000m³/h
Preciznost±1 ili 1.5%