Crevo za naftu, benzin, ulje i druge tečnosti

Kontaktirajte nas

Proizvođač: Agropartner

Crevo za naftu, benzin, ulje i druge tečnosti

Proizvođač: Agropartner Kontaktirajte nas

Antistatik gumeno crevo za naftu i druge tečnosti su osnovno sredstvo za manipulaciju sa fluidima.

Nudimo Vam višenamenska creva za različite vrste tečnosti koja su uljno i naftno otporna i ne dolazi do ukrućivanja posle duže upotrebe.

Uz adekvatnu pumpu našim crevima možete pretakati: bio dizel, dizel, mineralna i sintetička ulja, benzin, kerozin, AD-Blue, antifriz, tečnost za pranje stakla, vodu, mleko, sokove, neagresivne tečnosti, kiseline, baze, rastvarače, industrijske vode, fekalije…

Sva creva za istakanje i pretakanje tečnosti su fleksibilna i elastična, ojačana sa tekstilom i armirana antistatičkim vlaknima a pojedini modeli su armirani žicom. Velika prednost gumenih usisno potisnih creva pored gipkosti je njihova glatka unutrašnja površina koja ne dozvoljava gubitak pritiska i smanjenje protoka. Spoljni sloj creva je crne boje, a napravljeno je od Nitril butadiena sa primesama Polivinil hlorida (NBR + PVC) ili od Etilen propilen dien monomera (EPDM).

Prilikom izrade ojačanih višenamenskih creva su ispoštovani svi međunarodni i domaći bezbednosni i ekološki propisi po standardima EN, JUS, SAE, DIN i GOST. Na zahtev kupca gumena creva se mogu pertlovati tj. biti upresovane odgovarajuće spojke. U ponudi se nalaze i samostežuće spojke koje se brzo montiraju na crevo što je velika prednost na terenu. Izuzetan kvalitet i dugotrajnost creva garantuje Vaše zadovoljstvo tokom rada.

Tehničke karakteristike

NazivKoličinaMerna jedinica
Dužina crevapo potrebim
Prečnik crevaØ4-Ø50mm
Debljina zida+3mm