default agropartner logo
default agropartner logo

Sistem za kontrolu i nadgledanje potrošnje goriva Piusi MC 2.0

Kontaktirajte nas Pozovite nas

Sistem za nadgledanje i kontrolu potrošnje goriva sastoji se od software-a odnosno programskog rešenja i uređaja koji moraju posedovati kompatibilnost sa MC 2.0 sistemom. Sistem za monitoring nivoa i potrošnje tečnosti namenjen je za korišćenje sa različitim tipovima goriva: biodizel, dizel gorivo, benzin, tečni naftni gas, kerozin, ulje i AdBlue. Prilikom dizajniranja software-a samouslužne benzinske stanice 2.0 odnosno benzinske pumpe, mislili smo o vama, vašem svakodnevnom radu o tome kako ga poboljšati i kako ga ubrzati. Vodili smo se činjenicom da morate biti u mogućnosti pratiti celokupni sistem u realnom vremenu i bez dodatnog napora.

Sistem može biti sačinjen od niza komponenti koje čine vozila, vozači, rezervoari i tankovi za skladištenje raznih vrsta goriva, benzina, dizel goriva i drugih vrsta tečnosti. Program za upravljanje potrošnjom i flotom vozila dizajnirali smo da bude lagan za korišćenje, intuitivan i da omogući praćenje promene nivoa dizel goriva u stvarnom vremenu tako da možete reagovati brzo i tačno podacima, a sve to iz udobnosti svoje kancelarije uz pomoć računara.

Svaki uređaj odnosno benzinska pumpa ili stanica, povezan je odnosno komunicira preko mreže ili WiFi mreže i emituje sve što se dešava prilikom istakanja goriva. Novi uređaji mogu biti dodati jednostavno i praćenje počinje klikom miša nakon čega se pojavljuju na ekranu vašeg računara, takođe omogućeno je isključivanje pumpi u određenom vremenskom periodu ili na vaš zahtev.

Zahvaljujući integraciji sa PIUSI senzorima za praćenje nivoa tečnosti odnosno dizel goriva, za svaki rezervoar prikazan je trenutni nivo tečnosti kao i sva upozorenja koja moglu nastati kao posledica krađe ili zloupotrebe prilikom istakanja tečnosti i goriva. Zahvaljujući našem programu za samostalno upravljanje samouslužnim stanicama i benzinskim pumpama, prikupljanje i upravljanje podacima o vozačima i vozilima jednostavno je i prikazuje detalje svakog vozača omogućujući vam da otkrijete bilo kakve nepravilnosti i krađu dizel goriva ili krađu benzina. Omogućeno je ograničavanje isporuke goriva i tečnosti, čak i zabrana istakanja za pojedine vozače i korisnike.

Korisnički interfejst je izuzetno jednostavan i jednostavno se podešava, odaberite ikone u bojama, pojednostavite identifikaciju vozila ili pokrenite pretraživanje po modelu ili matični broj kako bi se brzo videla aktivnost vozila ili vozača, kao što su broj pređenih kilometara ili količina potrošenog goriva po vozili ili vozaču, moguće zloupotrebe sastava i tako dalje. Zahvaljujući ovome kontrola potrošnje goriva i kontrola količine istočenog ili nasutog benzina ili tečnosti postaje jednostavna. Svaka operacija u sistemu beleži se tako da kreiranje izveštaja i grafika za nivo tečnosti u tankovima i rezervoarima ili vozilima koje vaša firma koristi postaje jednostavan posao.

Možete praviti izveštaje i prilagođavati ih vašim potrebama tako da se mogu prikazati pojedinosti o svakom rezervoaru za gorivo, prosečnu potrošnju po vozilu ili vozaču. Možete snimiti ove izveštaje i prilagođene podatke kako bi se mogli koristiti za različite prezentacije i upoređivanja potrošnje tečnog naftnog gasa. Upravljenje sistemom za istakanje i pretakanje goriva, potrošnje dizel goriva u automobilima i kamionima i nivoa tečnosti u rezeroarima nikada nije bilo lakše i jednostavnije. Na prvi pogled vozač koji sa svojim vozilom troši više goriva od definisanog proseka jasno je označen, a pristup svim podacima je osmišljen tako da vam govori sve što trebate znati. Zahvaljujući QZ 2.0 programom za praćenje samouslužnih benzinski pumpi jednostavnog paketa sa genijalnom kombinacijom hardver-a i softver-a imaćete bitne alate koji su vam potrebni za napredno upravljanje benzinskim pumpama.

https://www.youtube.com/watch?v=15NTnA8YA6k

Pozovite nas
agropartner logo