Raasm motalice za automatsko povratno namotavanje električnih kablova
Raasm motalice za automatsko povratno namotavanje električnih kablova

Raasm motalice za automatsko povratno namotavanje električnih kablova

Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas

Sve su opremljene opružnim mehanizmom testiranim na nekoliko desetina hiljada ciklusa . To su snažni, kompaktni proizvodi, jednostavni za postavljanje i upotrebu.

Zašto odabrati Raasm automatske motalice sa kablovima za struju?

Zato što postoji veliki broj prednosti koje ih izdvajaju ispred konkurencije.

Motalice imaju montiran uređaj za kontrolu brzine namotavanja kabla na kotur. Ovaj dodatni uređaj omogućava ograničenje maksimalne brzine namotavanja što omogućava siguran i pouzdan rad. Sve motalice su opremljene termalnim zaštitnikom koji povećava bezbednost opreme i smanjuje habanje tokom vremena.

Vođice kablova sastoje se iz dva vertikalna i dva horizontalna valjka koji obezbeđuju lakoću rada i smanjuju habanje kablova. Ulazni-napojni deo kabela dužine 1,2 metra je montiran na motalici što omogućuje priključenje kabla na mrežu odmah. IP44 zaštita kao standard, garantuje bezbednost rada u svim radnim okruženjima, čak i onim zahtevnijim zbog visokog prisustva prašine ili prskanja vodom. Podesivi nosači motalice: na raspolaganju su tri varijante: okretne, fiksne i fiksne sa mogućnošću zakretanja pod 90° levo ili desno.

Utikači sa stepenom zaštite IP45 dizajnirani su da smanje zagrevanje i habanje delova tokom upotrebe i obezbede veću sigurnost. Zamenljivost kabla omogućuje zamenu u roku nekoliko minuta na licu mesta pri čemu se smanjuju troškovi rada i povećava efikasnost radnog prostora.

Slobodno izvlačenje kabla sa motalice, automatsko zaustavljanje i namotavanje na kalem. Podesiva snaga namotavanja omogućuje siguran i jednostavan rad. Zaštitna kapa povećava stepen zaštite i ima zadatak da spreči ulazak stranih tela u kućište motalice. Sve ove karaktristike čine motalice Raasm jedinstvenim na tržištu, da Vaše radno okruženje bude bezbedno i ekikasnije, da Vam uštedi vreme koristeći prednosti ovih proizvoda visokih performansi.

Kontaktirajte nas
agropartner logo