Kako prepoznati originalne pumpe i merače protoka?
Kako prepoznati originalne pumpe i merače protoka?

Kako prepoznati originalne pumpe i merače protoka?

Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas

Piusi preduzima zakonske mere protiv bilo kog ko kopira proizvode i sprovodi ciljanu politiku kojom će omogućiti korisnicima da razlikuju originalne proizvode od falsifikata: iako ove jednostavne mere opreza ne mogu biti lako vidljive oku, ako ih pažljivo pratite pomoći će vam da obezbedite sigurnu kupovinu koja će obezbediti pouzdanost i dug vek trajanja.

Prvi predlog je najjednostavniji: kontaktirajte ovlašćenog zastupnika.

Takođe Vam predlažemo da proverite:

Prisustvo Piusi logoa na proizvodu, priručniku i pakovanju: čak i najprilagodljiviji falsifikatori znaju da je Piusi zaštitni znak registrovan u celom svetu i da se bilo kakvo falsifikovanje lako i odlučno se kažnjava zakonom Etiketu proizvoda: sadrži tehničke informacije i Piusi logo Pakovanje: Piusi proizvodi su pakovani pri visokom standardu, uglavnom u kutije sa grafičkim ilustracijama, koje su zaštićene autorskim pravima Završni sloj proizvoda: izvrsnost Piusi proizvoda dolazi do izražaja kada obratite pažnju na detalje i visok kvalitet proizvoda, koji se ne mogu naći kod falsifikata

Mere za borbu protiv falsifikovanja Original ili kopija?

Nažalost problem falsifikovanja, obmanjujućih reklama i kopija Piusi proizvoda je široko rasprostranjen i dobro je poznat kompaniji kao i njenim zastupnicima. Ulaganje i stalni napredak stavilo je Piusi na vrh tržišta za transfer goriva i njegove merne sisteme. Odlikuje ga: kvalitet, pouzdanost, otmen dizajn i jednostavna upotreba proizvoda, zajedno sa servisom, čine Piusi asortiman apsolutno jedinstvenim koji garantuje profesionalnost.

Iz tog razloga se Piusi proizvodi kopiraju širom sveta, najčešće na dalekom istoku, što rezultuje da krajnji korisnik greškom naruči loš proizvod. Insistirajte na kvalitetu, bezbednosti i dizajnu proizvoda napravljenih u Italiji!

 

Kontaktirajte nas
agropartner logo