Servisni dozator za Adblue Delphin Pro

Kontaktirajte nas

Proizvođač: Agropartner

Servisni dozator za Adblue Delphin Pro

Proizvođač: Agropartner Kontaktirajte nas

Delphin Pro je mobilni dozator za AdBlue i tečnost za vetrobrane uz koga je točenje potpuno automatski. AdBlue® sistem za točenje zadovoljava potrebe radionica,
jer se lako transportuje i omogućava punjenje u rezervoare vozila potpuno sigurno.
Moderni servisi za vozila zahtevaju brzu, pouzdanu i čistu opremu. Delphin Pro uređaj za Adblue zadovoljava potrebe operatera koji moraju da izdrže brz tempo rada sa praktičnom, jednostavnom i pouzdanom opremom.
Zbog toga je dozator Delphin Pro AdBlue® napravljen od čvrstih kolica na koje se postavljaju burad: samo jednostavnim pritiskom na dugme za aktiviranje i električna pumpa za adblue
puni automobil izabranim kapacitetom protoka, od 2 do 11 l/min, koji se bira na osnovu zapremine rezervoara vozila. Kad je tank vozila napunjen uređaj se automatski zaustavlja.
Uređaj sadrži električnu membransku pumpu 220V, digitalni merač protoka, displej za kontrolu istakanja i uključivanja, dva metra izlaznog creva i univerzalnu ISO mlaznica.
Sistem je potpuno automatizovan i trebaće vam samo 2 minute za pun rezervoar AdBlue – a njegova patentirana mlaznica sprečava AdBlue® da kristališe i nikada ne zahteva čišćenje ili servisiranje.
Dodatno, inovativni zatvoreni sistem sprečava izlazak pare i mirisa i štiti AdBlue od bilo kog spoljnog zagađivača.
DELPHIN PRO omogućava bilo kojoj radionici da pređe na automatsko punjenje automobila AdBlue-om zaustavljajući upotrebu ručnih pumpi za adblue.
Za veće potrošače AdBlue-a i veće radionice dostupna je i vezija za istakanje iz IBC rezervoara, jednostavnim kačenjem na rezervoar ili na zid.

DELPHIN PRO uređaj u radu možete videti na sledećem linku ovde

Tehničke karakteristike

NazivKoličinaMerna jedinica
Kapacite2-11/15l/min
NapajanjeAC/DC 220 ili 12V