Pumpa visokog pritiska INOX 12/24V za agresivne tečnosti

Pozovite nas

Proizvođač: Agropartner

Pumpa visokog pritiska INOX 12/24V za agresivne tečnosti

Proizvođač: Agropartner Kontaktirajte nas

Pumpa visokog pritiska je samousisna INOX pumpa sa zupčanicima od teflona (PTFE) koristi se za prenos različitih vrsta tečnosti.
Česta primena ovih pumpi je za prskanje i pranje pod pritiskom.

Primer primene je nanošenje ulja za oplate na beton. Ovi modeli zupčastih pumpi služe za pretakanje agresivnih tečnosti kao što su: pesticidi, natrijum hidroksid, sona kiselina HCL, natrijum hidroksid NaOH, azotna kiselina HNO3, nafta, ulje, tečnost za vetrobranska stakla, antifriz, ulje za oplate, glicerin… Zaptivka je napravljena od tvrdog (EPDM) a druga mogućnost je zaptivka od Vitona koja se posebno poručuje. Telo pumpe za hemikalije je od nerđajućeg čelika AISI 316L.

Zupčasta pumpa visokog pritiska za pretakanje agresivnih tečnosti i hemikalija je dostupna u DC verziji na 12V ili 24V a pritom je obezbeđena sa stepenom zaštite IP 67. Pumpa ostvaruje protok od 12-18lit/min a pritisak od 4-7 bara zavisno od modela. Priključak pumpe za usis i potis je 5/8″ col/inch ili 15mm . Na usis pumpe za pretakanje se može postaviti grubi filter sa metalnom mrežicom radi zaštite pumpe od nečistoća.

Takođe na potis ove zupčaste pumpe se može postaviti i regulator protoka kojim možete podešavati željeni protok pumpe shodno vlastitim potrebama.

Tehničke karakteristike

NazivKoličinaMerna jedinica
Napajanje Pumpe DC12/24V
Protok UP9XC/UP10XC12/18l/min
Max. pritisak UP9XC/UP10XC4/7bar
Snaga pumpe UP9XC/UP10XC180/360W
ulaz/izlaz konekcija5/8"inch
Usis pumpe3m

Materijal: Inox