Pneumatski udarni pištolj za odvrtanje i zavrtanje

Kontaktirajte nas

Proizvođač: Agropartner

Pneumatski udarni pištolj za odvrtanje i zavrtanje

Proizvođač: Agropartner Kontaktirajte nas

Pneumatski odvijač je automehaničarski garažni alat neophodan u vulkanizerskim servisima za odvrtanje i zavrtanje šrafova na točkovima.

Pneumatski udarni pištolj visoke klase sa duplim udarnim mehanizmom ima nekoliko pozicija regulacije snage. Na pneumatskom pištolju imate mogućnost regulacije snage i promene smera na odvrtanje i zavrtanje.

Svaki pištolj za odvrtanje točkova je napravljen sa 2, 3 ili 4 pozicije regulacije snage odvrtanja i zavrtanja. Radi povećanja kvaliteta i dugotrajnosti alata u kućište udarnog pištolja je ubrizgana termopalstika sa kojom je postignuta velika čvrstoća.

Pneumatski odvijač je veoma pogodan za rukovanje jer poseduje veoma malu težinu koja se u zavisnosti od modela kreće od 1.8 kg do 2.58 kg. Za sve modele udarnih odvijača se koristi pneumatsko crevo minimalnog unutrašnjeg prečnika Ø10 mm.

Potrošnja vazduha nije velika i pored redovnih kompresora može da ih pokreće i kompresor na vozilu ukoliko se nalazite na terenu. Sa adekvatnom pripremnom grupom ovaj pneumatski alat za odvrtanje i zavrtanje će imati veoma dug radni vek i odrađivaće svaki posao.

Tehničke karakteristike

NazivKoličinaMerna jedinica
Prihvat pištolja1/2" ili 3/4"inch
Moment zavrtanja34 - 1097Nm
Moment odvrtanja576 - 1950Nm
Potrošnja vazduha1,8 - 3l/s

Materijal: Plastika