Merač protoka sa zadavanjem količine tečnosti

Pozovite nas

Proizvođač: Agropartner

Merač protoka sa zadavanjem količine tečnosti

Proizvođač: Agropartner Kontaktirajte nas

Merač protoka sa zadavanjem količine prekidaja dotok fluida u momentu kada se postigne željena zadata količina tečnosti.
Velika prednost i primena elektromagnetnih merača je u poljoprivredi prilikom doziranja većih količina hemikalija koje se rastvaraju vodom.
Kompatibilan je sa agresivnim tečnostima i ima mogućnost merenja tečnosti sa sitnim primesama. Prednost elektromagnetnog merača protoka je što nema unutrašnjih pokretnih delova, tako da ne može doći do zastoja u radu.
Signal može da se prikaže i na udaljenom displeju koji postavljate na mesto koje Vam najviše odgovara. Navedeni signal lako se pretvara u zvučni ili svetlosni kako bi rukovodilac mogao pravovremeno da reaguje.
Mogućnosti merenja ovih induktivnih merača je u širokom opsegu od 20 pa do 900 litara po minuti zavisno od modela. Radni pritisak merača sa zadavanjem količine je 8 bara a atestiran je i podnosi pritisak do maksimalnih 20 bara koji je ujedno i tačka pucanja. Napajanje merača protoka sa zadavanjem količine može biti na 9V ili 12V.

Tehničke karakteristike

NazivKoličinaMerna jedinica
Protok20-900l/min
Ulaz/izlaz6/4" - 2"inch
Radni pritisak8bar