Litijumski uložak masti za punjenje dekalamit mazalice

Kontaktirajte nas

Proizvođač: Agropartner

Litijumski uložak masti za punjenje dekalamit mazalice

Proizvođač: Agropartner Kontaktirajte nas

Punjenje dekalamit mazalica mašću vrši se ručno ili putem patrona za mast.
Patroni za mast omogućuju brzo, lako i čisto sipanje masti u dekalamit. Svaka radna mašina, mašinski sklop zahteva podmazivanje.
Litijumska mast najčešće se koristi za podmazivanje: motornih vozila, građevinske i poljoprivredne mehanizacije, rudarskih mašina i drugih transportnih sredstava, staza, zglobova, elektromotora, mašinskih sklopova, kotrljajućih i kliznih ležajeva… Eurokartuša ili patrona je namenjena za dekalamit mazalice Euro 500gr. Tovatna mast u kartuši dostiže tačku kapanja tek pri temperaturi od 198 °C i veoma je otporna na koroziju i vlagu.
Litijumova mast u patronskom pakovanju u svom sastavu za osnovu sadrži ulje za podmazivanje oznake C 24-50, Litijumski sapun i mineralno ulje. Tovatna mast zadovoljava visoke specifikacije i standarde poput: SRPS B.H3.634., DIN 51502, DIN 51825 i ISO 6743-9. Patrona gradacije NLGI 3 zbog visoke otpornosti na temperaturne promene ne zahteva posebne uslove čuvanja i skladištenja.
Kvalitet ovog GP2 kertridž proizvoda konstantno kontroliše laboratorija proizvođača kako bi povećala kvalitet i namenu. Niska cena kertridža litijumske masti za podmazivanje omogućuje povoljniju cenu održavanja vaših mašina.

Tehničke karakteristike

NazivKoličinaMerna jedinica
Pakovanje patrona400ml
Temparatura-40 do +130°C
Rok upotrebe3godina