Aparat za istakanje AdBlue Suzzarablue 3 Pro

Kontaktirajte nas

Proizvođač: Piusi

Aparat za istakanje AdBlue Suzzarablue 3 Pro

Proizvođač: Piusi Kontaktirajte nas

Ad-Blue nalazi sve veću primenu kod vozila novih generacija zato su neophodne pumpe za pretakanje Adblue, model Suzzarablue 3 Pro.

Set za istakanje Suzzarablue 3 Pro čine: samousisna membranska pumpa 220V, merač protoka K-24 za ad blue, usisno crevo dužine 1.5met. i izlazno crevo dužine 6met. sa auto pištoljem za pretakanje i točenje ad-blue SB325.

Povoljniji modeli su bez merača protoka i sa ručnim pištoljem za točenje. Nosač pumpe je izrađen od visokokvalitetnog tehnopolimernog materijala otpornog na udarce i omogućava lako prebacivanje i montažu pumpe.

Aparat za istakanje Ad blua postavlja sa na plastični IBC kontejner navlačenjem brze spojke odozgo ili uvrtanjem na donji otvor kontejnera.

Na zahtev korisnika može se naručiti automatski pištolj za Adblue sa integrisanim meračem protoka ili sa filterom za prečišćavanje AdBlua.

PIUSI 3D FILTER filtrira svu prljavštinu prisutnu u tečnosti koja je nastala tokom operacija skladištenja i prenosa Adblua. Od danas sa potpuno providnim kućištem koja vam omogućava da jasno vidite filtriranu prljavštinu i da zamenite kertridž u pravo vreme.

 

Tehničke karakteristike

NazivKoličinaMerna jedinica
Protok32l/min
Napajanje230 ili 12V
Snaga400W
Preciznost± 1%

Materijal: Plastika