Mašina za odmašćivanje auto delova

Pozovite nas

Proizvođač: Agropartner

Mašina za odmašćivanje auto delova

Proizvođač: Agropartner Kontaktirajte nas

Uređaj za pranje i odmašćivanje delova najveću primenu nalazi u: autoindustriji, građevinarstvu, poljoprivredi i drugim industrijama.

Aparat za pranje delova po svojim dimenzijama može da pere i odmašćuje delove poput: bosh pumpe, manje mehaničke delove, glave motora, blokove motora, kočnice, auto-delove, radilice, menjače… Četiri različita modela se proizvode i razlikuju po dimenzijama, kapacitetu i snazi. Aparat za pranje i odmašćivanje auto delova napravljen je od nerđajućeg čelika AISI 304 prohrom oznake Č4580. Sa toplom vodom pod pritiskom koju stvara uređaj i adekvatnim deterdžentom savršeno možete odmastiti i očistiti delove.

Osnovna platforma ima mogućnost rotacije koja se postiže preko elektromotora sa reduktorom. Unutar dela za pranje postavljene su mlaznice sa svih strana i dobija se 3D efekat pranja. Tokom pranja mlaz za čišćenje postiže pritisak od 3 do 6 bara kako bi se izbegla oštećenja tokom samog pranja. Vreme rada mašine i temperatura lako i jednostavno se podešavaju na displeju.

Mašina poseduje sigurnosni sistem za automatsko zaustavljanje rada pri podizanju poklopca. Nosivost rešetke za odmašćivanje zavisi od modela i kreće se od 50kg do 350kg. Za produženje radnog veka svaki model mašine ima instaliran filter za pročišćavanje kako bi se sprečila eventualna začepljenja i kvarovi na motoru i pumpi.
Uređaj spada u garažnu opremu i svakoj radionici je neophodan za kvalitetno obavljanje radnih poslova.

Tehničke karakteristike

NazivKoličinaMerna jedinica
Prečnik korpe500/700/900/1300mm
Nosivost rešetke50/100/200/350kg
Zapremina rezervoara50/70/110/700l
Radni pritisak3 - 6bar
Grejač2000/4000/6000W